Kortingspas

 

We hoeven u niet uit te leggen hoe moeilijk het is om rond te komen met een minimuminkomen. Boodschappen doen is een opgave als je ieder dubbeltje moet omdraaien.

Iedereen is het er over eens dat armoede in Nederland niet zou mogen bestaan.

Super Van Lopik biedt hulp. Bij de sociale kruidenier kunt u 50% besparen op uw boodschappen. Dat betekent meer boodschappen kunnen doen voor een volwaardige maaltijd en ruimte in het budget. Ruimte die nodig is om actief deel te kunnen nemen aan de samenleving.

Het aanbod van Super van Lopik is vergelijkbaar met een gewone supermarkt (met uitzondering van alcohol en tabak). En dat is nou juist het idee. Wij van Super Van Lopik vinden het de normaalste zaak van de wereld dat iedereen gewoon zijn of haar weekboodschappen kan doen zonder tekort te komen.

We maken daarbij geen onderscheid tussen klanten met of zonder kortingspas. De klant is koning. En zo hoort dat.

 Hoe doen we dat?

We willen een gewone supermarkt zijn voor iedereen. Om de prijs voor pashouders laag te houden werken we samen met verschillende leveranciers. Omdat bedrijven graag willen meewerken aan armoedebestrijding. Maar ook omdat het onacceptabel is dat er partijen over blijven en worden weggegooid. Er zijn ook steeds meer bedrijven die willen sponsoren en hun producten gratis leveren. Ook de mensen die hun boodschappen doen bij Super Van Lopik dragen bij aan de lage prijzen omdat zij net iets meer betalen.

 Kortingspas

Mensen uit Vlaardingen met een aantoonbaar minimuminkomen winkelen met een kortingspas. De kortingspas staat op uw naam en mag dus alleen door uzelf worden gebruikt.

Met de kortingsprijs krijgt u 50% korting op de gewone prijzen.

Om een kortingspas te krijgen kunt u langs komen bij de winkel. Neem een identiteitsbewijs mee en specificatie van uw uitkering (niet ouder dan een maand). De kortingspas wordt direct voor u gemaakt.